architectenbureel Moons Ronny te Hechtel
   
  Architectenbureel Moons Ronny is een éénmanszaak die in 1990 is overgegaan van vader op zoon.

U kan voor volgende architectuuropdrachten op mij beroep doen: bouwen en renoveren van ééngezinswoningen of gebouwen, appartementen en industriële gebouwen.

Daarnaast doen we ook regularisaties, EPB- en EPC-berekeningen (Vanaf € 100,00 + BTW. Dit geldt wel niet voor EPB!!) , plaatsbeschrijvingen, verkavelingsprojekten of andere stedenbouwkundige studieopdrachten.

Elke opdracht, simpel of complex, compact of groot, wordt met dezelfde gedrevenheid tot een goed einde gebracht en dit in functie van uw wensen, programma en budget.

Wij zijn enkel tevreden als u tevreden bent.


  Persoonlijk maatwerk

Een woning moet een thuishaven of cocoon zijn voor de bewoners, opgebouwd volgens de wensen en dromen (steeds in functie van het budget) en waar zij zich voor de rest van hun leven thuis voelen. Dus elke woning is anders, want elke klant heeft andere wensen.

Wij doen aan persoonlijk maatwerk waarbij de beste oplossing wordt gezocht uit de verschilllende bouwstijlen.

  Organisatie.

Mijn bureel vormt een team met drie ervaren bouwkundige tekenaars. Tevens kan ik door mijn jarenlange ervaring en connecties in de bouwwereld u bijstaan in materies, zoals stabiliteitsstudies, veiligheidscoördinatie, EPB- en EPC-berekeningen enz., die bij het bouwproces horen van uw project.